Frivilligmarked i Aalborg d. 9. juni

172

Der bliver masser at se, høre og opleve, når Gammeltorv i Aalborg danner ramme om Aalborg Frivilligmarked lørdag d. 9. juni. Kom og mød et bredt udsnit af Aalborgs mange frivillige sociale foreninger. 36 af dem deltager på Frivilligmarkedet, som også byder på gratis kaffe, kagesmagning, borgmestertale, latin jazz musik og meget andet. Se mere her

Lørdag d. 9. juni kl. 11-15 afholder De Frivilliges Hus og Aalborgs sociale foreninger et stort Frivilligmarked på Gammeltorv i Aalborg. 36 frivillige sociale foreninger vil deltage i markedet og fortælle om deres virke og hjælpetilbud. Der vil dagen igennem være musik og underholdning. Det er De Frivilliges Hus, der arrangerer Frivilligmarked i Aalborg. Der er gratis entré for alle.

I år er det 23. gang, der afholdes Frivilligmarked i Aalborg, og det vil ske med udgangspunkt fra to 7 meter høje tipier, som opstilles på Gammeltorv, hvorfra de sociale foreninger vil fortælle om deres arbejde og hjælpetilbud og om mulighederne for at yde en frivillig indsats i en forening, der gør godt for andre.

Markedet er en festdag for de mange frivillige, der året rundt udviser aktivt medborgerskab via deres engagement i en af de sociale foreninger i Aalborg. Foreningerne flytter ind i tipierne med deres pjecer, plakater og andet materiale, der fortæller om det arbejde den enkelte forening laver. De frivillige drager omsorg for ensomme, børn, ældre, psykisk og fysisk syge, handicappede m.fl.

PROGRAM til Frivilligmarked lørdag d. 9. juni:

Kl. 11.00: Frivilligmarked og 36 foreningsboder åbner.

Kl. 11.50: Festtale v/Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg

Kl. 12.10: Mad – der serveres Chili Con Carne m/brød: 20 kr.

Kl. 12.15-12.45: Latin Jazz Musik v/ Birk, Bang og Vardinghus

Kl. 13.15-13.45: Latin Jazz Musik v/Birk, Bang og Vardinghus

Kl. 14.15: Det hemmelige initiativ – det bli´r kanon 🙂

Kl. 14.45: Årets flotteste bod præmieres med vandrepokalen

Kl. 15.00: Frivilligmarked slutter

De 36 udstillere medbringer kage til gæsterne og i serviceboden kan der hele dagen hentes gratis kaffe.

Aalborgenserne kan møde følgende foreninger til Frivilligmarkedet:

Aalborg Menighedspleje, Alzheimerforeningen, Amnesty International, Bloddonorerne i Aalborg, Blå Kors Genbrug, Bedre Psykiatri Aalborg, Broen Aalborg, Børns Voksenvenner, Café Smile, Cafe Parasollen, Colitis-Crohn Foreningen, Dansk Røde Kors Aalborg, Danmission Genbrug, Depressionsforeningen, Den Sociale Skadestue, Folkekirkens Familiestøtte, FriRummet, Fødselsdagskompagniet, Frivillig Aalborg (Dansk Flygtningehjælp), headspace, Krisecenter for kvinder, Kræftens Bekæmpelse, Mandecentret, Mødrehjælpen, SOS-Børnebyerne, Single Rock Cafe, Natteravnene, OCD-foreningen, PsykOBS, Red Barnet, SINDS Pårørende, Ungdommens Røde Kors, Ventilen Aalborg, Ældre Sagen Aalborg & Ældre Hjælper Ældre.

Aalborg Friviligråd og projektet Kom Videre Mand vil også være tilstede til Frivilligmarkedet.