Kom på social byvandring d. 3. april

63

Tirsdag d. 3. april kl. 17.00-19.30 er der mulighed for at gå med på en social byvandring i Aalborg Midtby. Det er Knud og Karin fra De Frivilliges Hus, som er guider på turen. Mødested er ved Den Sociale Skadestue, Vor Frue Plads 6, hvor turen starter kl. 17.00.

Turen går bl.a. forbi Kirkens Korshær, Den Sociale Skadestue, Cafe Parasollen, Ventilen, Cafe Smile og Dansk Flygtningehjælps Cafe i Danmarksgade.

Det er gratis at deltage – ingen tilmelding. For yderligere info, mail: knud@frivillighuset.dk

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget, over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring med Knud og Karin.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i centrum af Aalborg, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at bluve frivillig, hvis det er det man har lyst til.