Kom på social byvandring d. 13. september i Nørresundby

419

Torsdag d. 13. september kl. 17.00-19.30 er der mulighed for at gå med på en social byvandring i Nørresundby. Det er Knud og Karin fra De Frivilliges Hus, som er guider på turen.

Der er startsted ved Nørresundby Gamle Rådhus, Torvet 5, Nørresundby. Der vil der være stop/besøg hos forskellige foreninger og væresteder i Nørresundby. Det er gratis at deltage – ingen tilmelding. For yderligere info, mail: knud@frivillighuset.dk

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget, over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring med Knud og Karin.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Nørresundby, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det man har lyst til.