Sommerkunst i De Frivilliges Hus

148

I De Frivilliges Hus på Mølholmsvej kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. Fra d. 7. maj og frem til d. 1. august er det kunstneren Lene, der udstiller malerier i frivillighuset. Gratis entré. Alle er velkommen til udstillingen.

“Jeg er en kreativ ildsjæl, som har brug for at komme ud med nogle kreative ideer, og jeg finder ro i at tegne og male, når det går stærkt i hverdagen. Når jeg maler er jeg meget fascineret af glade og til tider stærke farver. Men også det at mixe nogle gode farver og lade penslen bestemme og så se hvilke smukke rolige farver det kan danne, er en sjov proces”.

“Inspirationen kommer alle mulige steder fra. Det kan være jeg ser en moderigtig pige på gaden, som har sat nogle nye gode farver sammen. Det kan også være, at jeg har set et flot mønster på f.eks. en paraply. Jeg er altid på udkig efter en ny idé, som jeg ofte finder i gadebilledet. Musikken er også en inspirationskilde for mig. Kombinationen af det abstrakte og figurative synes jeg er spændende at kombinere”.