Aalborg FRI-TID

255

Nye relationer og sociale oplevelser for mennesker med handicap

Aalborg FRI-TID er en enhed i Aalborg Kommunes Handicapafdeling, hvor vi har fokus på at forbedre livskvaliteten for personer med handicap gennem frivillige fællesskaber.

Gennem Aalborg FRI-TID kan du blive en del af forskellige frivillige fællesskaber. Enten 1:1 relationer, hvor du matches med en frivillig til forskellige sociale aktiviteter med udgangspunkt i dine og den frivilliges interesser. Det kan være gruppeaktiviteter, hvor du sammen med en større gruppe af mennesker med handicap laver en aktivitet, som I alle deler interesse for. Disse gruppeaktiviteter er faciliteret af frivillige. Eksempelvis har vi den månedlige Café FRI-TID, hvor man kan tilmelde sig fra gang til gang.

Har du selv lyst til at være frivillig ved forskellige events i Aalborg, kan du blive frivillig i Eventgruppen. Eventgruppen er en gruppe af frivillige hjælpere, som sammen med en gruppe tovholdere tager afsted til forskellige events i Aalborg for at løse praktiske opgaver.

Har du spørgsmål eller lyder det som noget for dig, så kontakt koordinatorteamet på tlf. 3199 0037 eller email: aalfri-tid@aalborg.dk Du kan også finde os på Facebook – Aalborg FRI-TID.

Du kan også finde os på Facebook – Aalborg FRI-TID. Se her