Aalborg Kommunes Frivilligpris 2021 – indstil din kandidat!

365

Hvem skal have Aalborg Kommunes Frivilligpris 2021?

Det er nu tid til at indstille kandidater til årets frivilligpris. Deadline for indstilling er d. 31. august 2021. Læs mere og indstil din kandidat til Aalborg Kommunes Frivilligpris 2021 her

Aalborg Kommune fejrer hvert år byens frivillige og hædrer en ildsjæl/forening/organisation, der i årets løb har vist et særligt engagement og medvirket til at skabe gode resultater inden for frivilligt socialt arbejde for udsatte borgere. Med prisen følger en check på 5.000 kr., som tilfalder aktiviteten/foreningen.

Læs mere og indstil din kandidat til Aalborg Kommunes Frivilligpris 2021 her

Frivilligprisen uddeles i forbindelse med fejringen af den nationale frivillighedsdag Frivillig Fredag i Aalborg ved et arrangement d. 24. september på Trekanten, hvor Aalborg Frivilligråd er vært. Mere information og program for dagen udsendes senere.

I 2017 modtog Mona Thomsen fra Den Sociale Café Hjerterummet frivilligprisen, i 2018 var det Susanne Klitgaard Jonstrup, primus motor i foreningen Hjerteven, der modtog prisen, i 2019 var det Reden Genbrug, Ketty Kjær Pedersen, og i 2020 var det Maja Munkhaus Olsen fra BROEN Aalborg, der blev tildelt frivilligprisen.