Aalborg Kommunes Frivilligpris 2023 – indstil din kandidat

416

Hvem skal have Aalborg Kommunes Frivilligpris 2023?

Det er nu tid til at indstille kandidater til årets frivilligpris. Der kan nomineres kandidater til Frivilligprisen hvert år i perioden 1. april til og med 31. august. Deadline for indstilling er d. 31. august 2023.

Læs mere og indstil din kandidat til Aalborg Kommunes Frivilligpris 2023 her

Aalborg Kommune fejrer hvert år byens frivillige og hædrer en ildsjæl/forening/organisation, der i årets løb har vist et særligt engagement og medvirket til at skabe gode resultater inden for frivilligt socialt arbejde for udsatte borgere. Med prisen følger en check på 5.000 kr., som tilfalder aktiviteten/foreningen.

Frivilligprisen uddeles i forbindelse med fejringen af den nationale frivillighedsdag Frivillig Fredag i Aalborg. Mere information og program for dagen udsendes senere.

I 2017 modtog Mona Thomsen fra Den Sociale Café Hjerterummet frivilligprisen, i 2018 var det Susanne Klitgaard Jonstrup, primus motor i foreningen Hjerteven, der modtog prisen, i 2019 var det Reden Genbrug, Ketty Kjær Pedersen, i 2020 var det Maja Munkhaus Olsen fra BROEN Aalborg, i 2021 var det Lisbeth Larsen fra Bedre Psykiatri Aalborg og i 2022 var det Tove Pedersen fra Kræftens Bekæmpelse i Hals, der blev tildelt Aalborg Kommunes frivilligpris.