Aalborgs Grønne Hjerter

611

Et nyt grønt handlefællesskab har set dagens lys i Aalborg. Fællesskabet kalder sig Aalborgs Grønne Hjerter, og er en sammenslutning af forskellige foreninger, der alle arbejder for at redde klimaet og bevare natur og biodiversitet.

Formålet er, at sætte handling bag nogle af de mange grønne intensioner. For eksempel via arrangementer, foredrag, podcasts og spontane happenings for på den måde at inddrage borgerne og udfordre politikerne i forhold til tempoet og omfanget af den grønne omstilling i kommunen.

Bedsteforældrenes Klimaaktion, Den Grønne Studenterbevægelse og Danmarks Naturfredningsforening er nogle af de foreninger, der er med i det nye grønne fællesskab.

Aalborgs Grønne Hjerter og Klimabevægelsen i Danmark er torsdag d. 3. marts 2022 kl. 19.30 vært for et oplysnings- og debatmøde i Folkekirkens Hus, Gammel Torv 3, Aalborg, hvor metrolog Jesper Theilgaard giver et bud på, hvad der sker, når temperaturen stiger. Efterfølgende vil der være paneldebat om, hvad Aalborg kommunes muligheder er, og hvad man i fællesskab kan gøre for at fremme den grønne omstilling.