Kurt Verner Olsen & Else Nymann udstiller malerier

923

I De Frivilliges Hus på Mølholmsvej kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. I april og hele maj måned er det Kurt Verner Olsen og Else Nymann , der udstiller malerier i frivillighuset. Gratis entré, alle er velkommen.

 

Kurt Verner Olsen er pensioneret håndværker og bosat i Vejgaard. Han har malet siden 2001. Han maler akryl på lærred i små og store størrelser. Motiverne er ofte landskaber, haner og ikke mindst glade klovne.

“Jeg finder inspiration til mine motiver blandt mennesker og dyr og ved at færdes i naturen. Mine motiver er abstrakte, naturbilleder, figurative eller fantasi fugle, blomster, himmel og hav. Jeg finder glæde og begejstring ved at male og håber det smitter af på iagttageren af malerierne”.

Kontakt Kurt Verner Olsen på tlf. 26369069 eller mail: kur.tol@live.dk

 

Else Nymann er bosat i Aalborg Vestby. Hun er uddannet kontorassistent og har tidligere været ansat 20 år hos FDB, 21 år hos HK Nordjylland og 5 år hos Løkken Golfklub. Hun gik på pension som 65-årig og begyndte først derefter at male.

“Jeg maler meget forskelligt, og har endnu ikke helt fundet ud af, hvad jeg helst vil male. Jeg startede med at male i en interessegruppe på Fynsgade Centret og jeg har derudover været på forskellige kurser i akrylmaling”.

Kontakt Else Nymann på tlf. 40400796 eller mail: emnymann@gmail.com

kurt verner olsen