Asylforum Aalborg

2361

Vi er et netværk for folk, der er interesserede i eller berørt af asylpolitiske emner, hvad enten man er asylansøger, har fået opholdstilladelse eller er født i Danmark. Vi – danskere, flygtninge, internationale – mødes hver mandag og fredag kl. 15-19 og laver aktiviteter sammen; sprogundervisning, PC værksted, cykelværksted, rundture i byen, syværksted og hvad vi nu ellers finder på. Om fredagen modtager vi overskudsmad fra Nordjyllands Fødevareoverskud, så der laver vi mad sammen og spiser og hygger.
Vi laver med jævne mellemrum fester og workshops, hvor vi også inviterer beboerne fra de omkringliggende asylcentre.

Asylforum er et sted, hvor alle er velkomne. Vi er åbne for forandring, ny ideer og ny deltagere, så er du ny i byen så kom og mød os og er du ældre så kom og hjælp de nye med dansk. Sprog er sjældent et problem og de fleste i Asylforum er glade for at hjælpe hinanden med gode råd og lektiehjælp. Asylforum har åbent hver fredag 16 – 19 og befinder sig primært i Søndergade 12, ved gågaden nær biblioteket men nogle gange mødes vi også på Mylius Erichsensvej 1, hvor der er bedre faciliteter, så hold øje med vores webside for at se, hvor vi er.

Mvh Britt, Asylforum Aalborg

asylforumaalborg.wordpress.com

Asylforum is a place where everyone is welcome. We meet on Mondays and Fridays but we are open to change and new ideas. If you are new in town, you should come see us. Language is rarely a problem and most people there, Danes or old newcomers, like giving advice and helping out.
Danes are also welcome, especially if they like helping out practicing danish, cooking, sewing or have some other good ideas for things we can do together. Come find us

Kontakt:
Mail: kontaktasylforumaalborg@gmail.com
Web: asylforumaalborgdk.wordpress.com/deltag-som-frivillig
Facebook: www.facebook.com/AsylforumAalborg

Mødested:
Søndergade 12
9000 Aalborg