Barnets Blå Hus Aalborg

3318

Barnets Blå Hus er et behandlings- og støttetilbud til børn, unge og deres familier, der har særlige udfordringer på grund af alkohol- eller stofmisbrug i familien. I Barnets Blå Hus kan vi både grine sammen og tale om det, der er svært.

  • Barnets Blå Hus er et anonymt og gratis behandlingstilbud til børn og unge
  • Vi tilbyder børnegrupper, individuelle samtaler samt forældrestøtte
  • Vi arrangerer sociale aktiviteter og fællesspisninger for hele familien

 

I Barnets Blå Hus Aalborg kan du altid komme i vores åbningstid. Her kan du slappe af, snakke med nogen, få lidt at spise, hygge dig i stuen eller hvad du nu har lyst til.

Vi tilbyder udsatte børn diverse terapeutiske tilbud samt et fristed med sjove oplevelser, tryghed og opmærksomhed og vil bidrage til at bygge sociale netværk og styrke samspil mellem børn og forældre.
Barnets Blå Hus har derfor mange forskellige aktiviteter for børn, voksne og hele familien.

Barnets Blå Hus tilbyder under ledelse af husets psykolog og musikterapeut gruppeforløb for børn og for forældre, individuelle samtaler og musikterapi. Vi tilbyder sociale aktiviteter såsom fællesspisning for børn og forældre, ferieudflugter og sommerferietur.

Det er nemt at starte i Barnets Blå Hus. Man tager kontakt til en af husets ansatte, hvorefter der, hvis man er i vores målgruppe, arrangeres en samtale omkring opstart i huset.

Åbningstider:
Mandag og tirsdag 8.30-17.00
Onsdag 14.30-19.30
Torsdag kl. 10-12.30

Barnets Blå Hus Aalborg
Fjordgade 23, st.
9000 Aalborg

Daglig leder
Susan Lundgren Hansen
Tlf: 29 68 96 64
E-mail: sha@blaakors.dk

Hjemmeside: https://www.blaakors.dk/vores-arbejde/hjaelp-til-boern-og-familier-fra-hjem-med-misbrug/barnets-blaa-hus-aalborg
Facebook: https://www.facebook.com/barnetsblaahusaalborg/