Bliv mentor for en ung udsat i Aalborg

454

Bindeleddet er en organisation, der matcher frivillige med unge i en udsat position. Vi tror på, at det er relationen, der danner grundlaget for et stærkt og givende mentorskab. Derfor starter man i Bindeleddet først med at være frivillig på selve indsatsstedet én gang i ugen. Når man har dannet en god relation til en ung, begynder vi en matchproces, som ender ud i et frivilligt mentorskab, hvor der fortsat er fokus på den sociale relation og på at skubbe den unge ud i andre og nye sociale relationer.

I Aalborg samarbejder vi med Skovpark Kollegiet, som er et tilbud til gravide eller enlige unge mødre under 25 år i Aalborg. Her bor kvinderne med deres børn i selvstændige lejligheder og kan få råd og vejledning til, hvordan de kan håndtere hverdagen som ung mor.

Som frivillig i Bindeleddet kommer du på Skovpark Kollegiet fast hver onsdag kl. 16-18 og laver sjove og hyggelige aktiviteter med de unge og deres børn. Hvis der med tiden opstår god kemi med en ung, vil I blive matchet i et mentorskab og mødes på jeres præmisser. Læs mere om jobbet her

Skriv til Freja, hvis det har interesse på kontakt@bindeleddet.org eller ring på 4267 2595.

 

Læs mere om Bindeleddet her:

HjemmesideFonden Bindeleddet

FacebookBindeleddet | Facebook

Instagram – @bleddet