Birthe Bæk Pedersen udstiller malerier i De Frivilliges Hus

1311

I De Frivilliges Hus kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. I januar og februar måned er det Aalborg kunstneren Birthe Bæk Pedersen, der udstiller farverige akryl malerier i frivillighuset. Birthe leger med kraftfulde farver og stemninger i sine billeder. Inspirationen kommer fra hverdagen, oplevelser, mennesker og naturen.

Der er fernisering onsdag d. 30. januar kl. 14.00-15.30 i De Frivilliges Hus, hvor kunstneren selv vil være til stede. Gratis entré. Alle er velkommen til ferniseringen og udstillingen. Se mere om Birthe Bæk Pedersen her

Birthe Bæk Pedersen er en kvinde midt i 60´erne, der er bosiddende i Aalborg Øst.

“Det at male giver mig ro og balance i hverdagen. Jeg finder min inspiration i naturen og blandt mennesker. Jeg maler med akryl på lærred og i mange forskellige størrelser og formater.”

“Mine malerier opstår ofte ved tilfældigheder. Efter valg af farver bliver de påført lærredet i tilfældige mønstre, og herfra bygger jeg videre på det, der dukker op i denne proces. Det færdige maleri er ofte anderledes end jeg på forhånd havde forestillet mig og afspejler den sindstilstand, som jeg er i på det tidspunkt, hvor billedet bliver skabt. Min kunst er primært non-figurativ.”

Kontaktinfo:

Birthe Bæk Pedersen, Herningvej 188, 9220 Aalborg Øst

Telefon: 2644 4026

Mail: info@birthes-kunst.dk 

Web: www.birthes-kunst.dk