Bliv Frivillig

11064

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Så er du måske klar til at springe ud som frivillig.

I De Frivilliges Hus hjælper vi gerne med at afklare hvor du og dine interesser kunne passe ind i den frivillige verden gennem en personlig samtale.

Men de helt konkrete frivilligjobs finder du på http://www.frivilligjob.dk. Her er der et hav af forskellige muligheder for at finde lige dét job, som du kunne tænke dig.

Hvis du gerne vil booke en samtale hos os inden du går i gang, så ring gerne på tlf. 98 11 13 44.

Nedenfor kan du se nogle af de nyeste job på www.frivilligjob.dk. Besøg siden for at finde lige det frivilligjob, der passer til dig.

2400 København NV

16 årig pige i Jystrup savner kvindelig mentor

Har du lyst til at være en vigtig person i en ung piges liv? Er du god til at lytte, rar at tale med, og holder af at fordybe dig i særemner? Så er det måske dig, vi står og mangler!

Læs om job

9000 Aalborg

Advokatsekretær studerende søges til medlemsrådgivning og sagsbehandling

Vi søger advokatsekretær studerende med interesse for, og evt. erfaring med boliglejeret til juridisksagsbehandling og rådgivning i sager vedrørende forskellige lejeretlige spørgsmål.

Læs om job

5260 Odense S

Assistenttrænger fodbold serie 4

Ung talentfuldt serie 4 hold, søger en assistent-/ hjælpetræner.

Læs om job

2900 Hellerup

Bliv Global Fortæller for Danmission

Danmissions Globale Fortællere er unge danskere, som rejser til Zanzibar og efterfølgende fortæller danske konfirmander og andre målgrupper om deres oplevelser og overvejelser.

Læs om job

7100 Vejle

Bliv frivillig i ny naturklub der starter op til September

Vil du give børn fra Nørremarken uforglemmelige oplevelser i naturen? Så bliv del af et godt frivilligteam og vær med til at starte vores nye naturklub op.

Læs om job

4780 Stege

Bliv leder for de unge spejdere på Møn

Naturliv, glade børnestemmer og duften af bålrøg: Brænder du for friluftsliv? Og vil du hjælpe en flok dejlige børn med at være spejdere?

Læs om job

7100 Vejle

Bliv teamleder for en ny spændende naturklub i Vejle til September

Har du lyst til at blive en del af et ledelsesteam, der skal stå i spidsen for en naturklub for børn? Kunne du tænke dig at motivere og lede et team af frivillige?

Læs om job

2200 København N

Eksperter i prissætning og vurderinger søges til Røde Kors butikkerne i KBH.

Røde Kors´s store genbrugsbutikker kaldet Megastores i København søger frivillige der kan kende forskel på ordinære og unikke varer, og som kan skabe optimal værdi ud af de flotte donationer vi modtager hver eneste dag.

Læs om job

Er du en Twitter haj?

I Walking for Water søger vi en frivillig som har erfaring med Twitter, og flair for at lave fængende opslag med meget få ord.

Læs om job

5000 Odense

Exitcirklen Odense søger gruppefacilitatorer

Exitcirklen – veje ud af psykisk vold søger psykologer samt psykologistuderende på overbygningen til at facilitere nye samtalegrupper for psykisk voldsramte i Odense.

Læs om job