Bliv Frivillig – hele året

28522
Bliv frivillig hele året

Ensomhed, dårlig økonomi og følelsen af at være uden for er der hele året, og Corona-nedlukningerne har desværre haft den effekt, at en del frivillige ikke er vendt tilbage, så nu er der i den grad brug for frivillige.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Så er du måske klar til at springe ud som frivillig.

I De Frivilliges Hus hjælper vi gerne med at afklare hvor du og dine interesser kunne passe ind i den frivillige verden gennem en personlig samtale. Du vælger selv om du har lyst til at mødes her i frivillighuset, online, gennem telefonen eller gå en tur.

Hvis du gerne vil aftale en samtale hos os inden du går i gang, så ring gerne på tlf. 98 11 13 44 eller skriv til frivillighuset@frivillighuset.dk

Vi afholder også løbende inspirationsmøder, hvor du kan få et overblik over alt det man kan lave i den frivillige sociale verden, og sociale byvandringer, hvor du kan være med til at kigge indenfor hos en række foreninger. Bliv opdateret om vores arrangementer via nyhedsbrevet eller på vores facebookside.

Du kan også finde konkrete frivilligjobs på www.frivilligjob.dk. Her er der et hav af forskellige muligheder og stor chance for at finde lige dét job, som du kunne tænke dig.

Vær opmærksom på, at foreningerne ikke altid får lagt et jobopslag op, når de står og mangler en ekstra hånd. Du kan til enhver tid tage direkte kontakt til en forening. Der er altid plads til endnu en ildsjæl.

Nedenfor kan du se nogle af de nyeste job på www.frivilligjob.dk. Besøg siden for at finde lige det frivilligjob, der passer til dig.

2820 Gentofte

2 Yogaundervisere til kursus for minoritetsetniske kvinder i Gentofte (NH)

Kan du undervise i yoga, og vil du være med til at skabe fællesskaber og tryghed på tværs af kulturer? Så er stillingen som frivillig yogaunderviser hos Blossom måske noget for dig.

Læs om job

2750 Ballerup

Aktivitetsansvarlig søges til ny hospitalscafe på Ballerup psykiatrisk afdeling

Vær med til at opstarte hospitalscafe på Ballerup psykiatrisk afdeling! Kom og vær med til at lave et frirum for unge indlagte i psykiatrien.

Læs om job

2900 Hellerup

Aktivitetsansvarlig til hospitalscafe på psykiatrisk afdeling søges

Kom og vær frivillig i Cafeen Du vil være med til at gøre en forskel for unge som er indlagt på psykiatrisk afdeling. Du vil sammen med de andre frivillige, skabe et frirum!

Læs om job

2200 København N

Become a part of our international event-group!

Do you want to be a part of our event-group? We are looking for volunteers to create and organize different events in Copenhagen. Our house is always open to new people and ideas, come and be creative with us!

Læs om job

8000 Aarhus

Become a volunteer in a nature club with a focus on outdoor life and experiences in nature

Do you want to help give children and their families unforgettable and fun experiences in nature? Become part of a good volunteer team in the nature club in Gellerup.

Læs om job

1721 København V

Bliv børneaktivitetsfrivillig i Café Sweet Surrender

Café Sweet Surrender er en non-profit café, der primært drives af frivillige og donerer overskuddet til velgørenhed. Du kan støtte ved at lave gode aktiviteter for børn i caféen.

Læs om job

2860 Søborg

Bliv en del af et helt særligt motionsfællesskab i Gladsaxe eller Frederiksberg

Vi søger nogle kærlige og brave frivillige til MotionsCaféerne, hvor vi går ture, løfter vægte i fitnesscenter, løber og laver gymnastik.

Læs om job

2830 Virum

Bliv en del af vores handyman-team!

Forælder Fonden søger nye handy-mænd og handy-kvinder, som har hænderne godt skruet på og har lyst til at blive en del af et engageret Handyman-team!

Læs om job

2200 København N

Bliv en del af vores internationale event-gruppe!

Vil du være en del af vores event-gruppe? Vi søger frivillige til at skabe og organisere forskellige arrangementer i København. Vores hus er altid åbent for nye mennesker og ideer, kom og vær kreativ med os!

Læs om job

2400 København NV

Bliv frivillig aktivitetsleder på et projekt om konflikthåndtering for unge

Har du lyst til at stå i spidsen for en frivilliggruppe i projekt Ung til Ung Konflikthåndtering i København?

Læs om job