Børne- og UngeBuddies til børnefamilier

216

Børne- og UngeBuddies er et frirum til raske børn og unge i alderen 6-16 år, som oplever sygdom eller død i deres hverdag.

Projekt Børne- og UngeBuddies er et frivilligt projekt under Sygeplejerskeuddannelsen, Professionshøjskolen UCN i Aalborg. Børne- og UngeBuddies er et tilbud om et frirum til børn i alderen 6-16 år, bosiddende i Aalborg kommune, som oplever fysisk sygdom, psykisk sygdom og/eller dødsfald i familien og i denne forbindelse føler sig lidt glemt og klemt.

Barnet bliver matchet med en frivillig buddy – en sygeplejerske- eller pædagogstuderende – som kan tilbringe tid sammen med barnet og lave forskellige fritidsaktiviteter. Et forløb med en buddy varer 4 måneder. med omkring 10 timers socialt samvær om måneden.

Få mere at vide på tlf. 7269 1059 eller på email: bub@ucn.dk

Se mere her

 

Karina Nissen, underviser på sygeplejerskeuddannelsen på UCN i Aalborg, står bag et nyt projekt, Børne- og UngeBuddies, hvor raske børn, som oplever sygdom og død i deres hverdag kan få et frirum sammen med frivillige sygeplejerske- eller pædagogstuderende. Skriv til Karina på mail: bub@ucn.dk eller ring på tlf. 7269 1059.