BROEN inviterer alle til 2412Run i Aalborg d. 24. december

1630

BROEN Aalborg inviterer alle med til 2412Run, som foregår d. 24. december 2018 mellem kl. 9.00 og kl. 12.00 (valgfrit starttidspunkt). Mødested/startsted er ved De Frivilliges Hus, Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg. Der er ingen tilmelding, man møder bare op.

2412Run er et støtteløb til fordel for udsatte børn og unge i Aalborg kommune. Kom og gå eller løb en tur langs Limfjorden, og vær´på den måde med til at støtte op om, at udsatte børn og unge kan få en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger. Du deltager ved at gå eller løbe et selvvalgt antal omgange af 4,2 km. langs Limfjorden.

Støtteløb for BROEN Aalborg

Savner du en ny juletradition? Vil du kunne spise julemad med god samvittighed? Brænder du for at løbe/gå? Vil du gøre en forskel? Så har vi den perfekte mulighed for dig!

BROEN Aalborg afholder for anden gang 2412 Run i Aalborg, hvor det eneste du skal gøre er at gå eller løbe en distance på 4,2 km. langs Limfjorden. Jo flere omgange, jo flere penge donerer sponsorer til BROEN Aalborgs arbejde for at udsatte børn og unge i Aalborg Kommune kan få en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger.

Læs mere om BROEN Aalborg på: http://www.broen-aalborg.dk

broen aalborg logo