Byvandring med fokus på frivillighed og social bæredygtighed d. 5. oktober

45

Tirsdag d. 5. oktober 2021 kl. 17.00-19.30 inviterer De Frivilliges Hus Aalborg alle interesserede med på en gratis guidet byvandring rundt i Aalborg med besøg på steder, der arbejder inden for frivillighed og social bæredygtighed, f.eks. frivillige sociale tilbud, genbrugsområdet og andre lokaliteter.

Startsted på Musikkens Plads i Aalborg. Der bydes på mad/sandwich undervejs. Det er gratis at deltage i byvandringen, men tilmelding er nødvendig til De Frivilliges Hus.

Vil du vide mere så ring eller skriv til Cecilie på tlf. +45 6195 1990, mail: cecilie@frivillighuset.dk

Læs mere og tilmeld dig byvandringen her

 

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.