De Frivilliges Hus inviterer til årsmøde d. 26. januar 2018

1090

De Frivilliges Hus inviterer til årsmøde fredag d. 26. januar 2018 kl. 14.00-17.00 i lokalerne hos Aalborg Freja, Vestre Fjordvej 15, 9000 Aalborg. Årets tema er VÆREDYGTIGHED. Se invitation og program her

Tilmelding senest fredag d. 19. januar til: morten@frivillighuset.dk eller på tlf. 9811 1344. Kom og få en inspirerende eftermiddag sammen med alle kollegerne fra den frivillige verden.

 

Årsmøde i De Frivilliges Hus

Årets tema er VÆREDYGTIGHED. Er det en slags udvidet bæredygtighed? Noget med hjerte og hjerne? Dygtighed til at være? Er det noget med yoga? Noget med at være tilstede i sit liv?

Vi har inviteret organisationen Rethink Human Being, som vil udfordre vores selvforståelse som mennesker og som fællesskaber. De har udviklet Væredygtighedsspillet, som de kommer og laver med os. Og vi glæder os til at lave det sammen med jer.

Eftermiddagen byder også på korte oplæg om, hvad der optager os i De Frivilliges Hus og hvad vi vil fokusere på i det kommende år….og naturligvis kaffe med en let forplejning og pauser med mulighed for at netværke.

Tilmelding senest fredag den 19. januar til morten@frivillighuset.dk

årsmøde 2018 billede