Kunst i De Frivilliges Hus

1601

I De Frivilliges Hus på Mølholmsvej kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. I oktober, november og december 2019 er det kunstner Britta Poulsen, der udstiller malerier i frivillighuset. Alle er velkommen til udstillingen. Gratis entré.

 

Om Britta Poulsen:

-Jeg maler med akryl på lærred og papir, og akvarel og tusch på papir. Min inspiration kommer fra naturen, hvor jeg ser farver, rytmer, mønstre og facetter. Nogle gange bliver det naturalistisk, andre gange bliver det en abstraktion.

-Jeg har altid tegnet. I 1978 mødte jeg en dygtig pædagogisk kunstner, Bent Eli, og fik den første undervisning i oliemaleri og croquis tegning. Lige nu er det den svenske akvarelmaler Lars Lerin, der inspirerer mig.

 

Kontakt Britta Poulsen:

Telefon: 2398 5223

Email: Poulsen.britta@gmail.com

Britta Poulsen ved billedet med titlen: Grøftekant og vand.