Familienetværket Vejgaard

1312

Familienetværket Vejgaard (Hadsundvej 75) er et nyt gratis tilbud til udsatte familier i Aalborg. Familienetværket drives i samarbejde mellem Blå Kors og Apostolsk Kirke i Aalborg. Se mere her: http://www.blaakors.dk/det-goer-vi/hjaelp-til-

familier/familienetvaerk

Blå Kors Familienetværk tilbyder socialt samvær og gratis aktiviteter for udsatte familier, som har brug for et frirum i hverdagen. Det kan være familier, der kæmper med psykiske problemer, vold, skilsmisse, misbrug, arbejdsløshed, sygdom eller andre udfordringer.

Fællesskab og hygge, netværk, fællesspisning, rådgivning og aktiviteter for både børn og voksne skal hjælpe familier i svære situationer. Det er tanken bag Familienetværket, som i september 2017 startede op i Aalborg.

Familienetværket er et gratis tilbud til familier, og kører som et  samarbejde mellem Blå Kors og Apostolsk Kirke i Aalborg. I Aalborg er det udspruget af en netværkscafé, hvor udsatte borgere samtidig har mulighed for at modtage gratis mad, som bliver doneret af en lokal Rema 1000-butik.

Leder af Familienetværket i Aalborg er Michelle Lundsteen, der kan kontaktes på tlf. 60647466.

Blå Kors, logo