Forside Find hjælp & selvhjælp Kom Videre Mand – Nordjylland

Kom Videre Mand – Nordjylland

Vi har fokus på de nordjyske mænd. Med forskellige tiltag ønsker vi at hjælpe mænd videre, der har udfordringer inde på livet i form af f.eks. stress, ledighed, sygdom eller skilsmisse.

I samarbejde med frivilligcentrene i Nordjylland tilbyder vi bl.a.

  • “Kom Videre Mand” – et gruppeforløb for mænd i 8 uger
  • PREP Kurser for parforhold og bedre kommunikation
  • KIFF Kursus for fælles forældreansvar (efter et brud i parforholdet)

Kom Videre Mand – et gruppeforløb for mænd i 8 uger

Kom Videre Mand er et tilbud til dig, der gerne vil videre i livet efter udfordringer som f.eks. skilsmisse, arbejdsløshed eller stress. Vi tilbyder et gruppeforløb for mænd i 8 uger, hvor du bl.a. vil;

  • finde et nyt fællesskab 1 x om ugen
  • finde dit fokus og lære at holde fast i det
  • få et overblik over din situation og se nye muligheder
  • få ny energi til at komme videre
  • få en god snak med andre i samme situation som dig

Det er GRATIS at deltage i forløbet, og vi åbner løbende op for nye tilmeldinger. Kontakt Knud, mail: knud@frivillighuset.dk for en uforpligtende samtale og ved tilmelding:

Læs mere om Kom Videre Mand på: http://www.komvideremand.dk

Gør noget godt for dit parforhold, tag på kursus i god kommunikation og samarbejde

PREP er en forkortelse for “praktiske redskaber til engageret parforhold”. Kurset giver dig og din partner mulighed for at lære mere om hinanden, mens I får praktiske redskaber til bedre kommunikation – også par der har holdt sammen i mange år kan have et godt udbytte af forløbet.

”Erfaringen viser, at rigtig mange, især mænd, er glade for et PREP-kursus, da det er forskningsbaseret og praktisk at gå til.

Det er ikke gruppeterapi, men undervisning, hvor man kun deler private ting med sin partner, hvilket mange værdsætter.

Læs mere om PREP her:  https://frivillighuset.dk/nyhed-for-par-tilmelding-aaben-til-populaert-prep-kursus/

Få redskaber til fælles forældreansvar når parforholdet slutter

Når man sætter et barn i verden, vil man, selvom parforholdet slutter, ikke være færdig med at have en relation til sin nu eks-partner.

Mange oplever dog at relationen ændrer sig radikalt, når man går fra at være kærester til at være eks-partnere med fælles forældreansvar. Et skifte mange oplever som svært. Ikke mindst i de tilfælde, hvor et brud er udløst af en konflikt, kan et ønske om, og evnen til at samarbejde være udfordret.

Erfaringerne siger dog, at der er råd for dette. Ved at deltage i et KIFF-forløb, vil du få vejledning og praktiske redskaber til, at I som eks-partnere kan ændre perspektiv og få sat rammer for, hvordan samarbejdet kan forbedres; til gavn for både jer selv, men især jeres fælles barn/børn.

Ved at tage ansvar for det fælles forældreskab, skaber I gode rammer og betingelser for jeres barn/børn og jer selv i en hård tid.

Vil du høre mere om KIFF? Så kontakt gerne Anette fra Tal-sammen.dk på tlf. + 45 24 23 17 10 eller kontakt De Frivilliges Hus på tlf. + 45 98 11 13 44.

Har du været udsat for et seksuelt overgreb? Find hjælp hos Kvisten

Kvisten tilbyder rådgivning og terapi for mænd (og kvinder) som har været udsat for seksuelle overgreb. Der tilbydes både individuel terapi og gruppeterapi.

Alle i Kvisten har tavshedspligt og du kan henvende dig anonymt. Hver tirsdag mellem 17-20 er der telefonrådgivning for mænd på tlf. + 45 61 33 44 00.

Læs mere om Kvisten på: www.kvistene.dk