Foreningen Hjemløse “Hjerterum”

784
Foreningen Hjemløse er en forening for hjemløse og socialt udsatte i Aalborg, der har til formål, at give disse personer et bedre liv samt al mulig støtte for at komme videre i livet.

Foreningen åbnede d. 11 juni 2012 “HJERTERUMMET” et aftenværested/social cafè i Østerbro 20 st.

At være frivillig i HJERTERUMMET er ikke så svært. Det går ud på medmenneskelighed, kærlighed og omtanke.

At være en god ven, lytte og forstå, give af sig selv uden at forvente noget tilbage. Tilfredsstillelsen af at vide at man betyder noget for nogen kan være meget givende for en selv!

Vi laver kaffe og te, tilbereder smørrebrød om nogen er sulten, spiller spil, synger og ler og hvad vi måtte finde på, det vigtigste er at vi alle er glade.

Selvfølgelig har vi alle tavshedspligt om vad der sker og bliver sagt, det betyder kort og godt at man aldrig må nævne navne, eller omtale personer, i forbindelse med vad man hører eller oplever.

Er DU en hjertevarm person med lidt ekstra tid, du vil bruge for at gøre en forskel, så send os en e-mail og anmeld din interesse for at være frivillig i Hjerterummet!

Du kan skrive til: postmaster@foreningenhjemloeseaalborg.Vil du være frivillig i foreningen – send en mail til frivillig@foreningenhjemloeseaalborg.dk

Telefon til Hjerterummet (i vores åbningstider hver dag 15:30 til 21:30)

“Hjerterummet” Østerbro 20 st.
Email:information@foreningenhjemloeseaalborg.dk
9000 Aalborg