Lån af lokaler i De Frivilliges Hus

Sociale foreninger, projekter, selvhjælpsgrupper og rådgivninger har mulighed for gratis at låne lokaler til møder/arrangementer på såvel hverdage som i weekender i både dag- og aftentimerne i De Frivilliges Hus.
Er I ikke en social forening eller lign. har I mulighed for at leje lokaler i De Frivilliges Hus.

I De Frivilliges Hus er der fire forskellige mødelokaler du/din forening kan booke:
  • Stort mødelokale på 1. sal (undervisningslokalet). Der er plads til ca. 50 personer. Heraf ca. 40 siddende ved mødeborde – mulighed for at opstille ekstra stole. Der forefindes tv/video/dvd, stort whiteboard, flip-over, projektor og lærred m.m. i lokalet – mulighed for trådløs internetforbindelse.
  • Mødelokale ved køkken i stueetagen. Der er plads til ca. 15 personer. Der forefindes tv/video/dvd, stort whiteboard, flip-over i lokalet – mulighed for trådløs internet forbindelse.
  • Lille mødelokale i stueetagen (samtalerummet). Der er plads til ca. 6-8 personer.
  • Køkken i stueetagen. Der er plads til ca. 15 personer.

Der er mulighed for at benytte De Frivilliges Hus køkken faciliteter i stueetagen i forbindelse med møder i huset. Adgang til toilet. Handicapadgang (lift, toilet m.m.)…….
Alle aftaler om lån/leje af lokaler og spørgsmål i den forbindelse skal træffes med en medarbejder fra De Frivilliges Hus. Her aftales også afhentning/aflevering af nøgler samt om der er tale om et tilbagevendende lån af lokalet.

Har du/din forening brug for mere information om udlån af lokalerne i De Frivilliges Hus kontakt:
De Frivilliges Hus
tlf: 9811 1344
mail: morten@frivillighuset.dk

Omkring lån af lokaler i Frivillighedsformidlingen, Asylgaarden, Aagade 26, Gudumholm kontakt Lis Østergaard fra Brugerrådet, tlf: 9831 6010

PRISER 2017
Lokaleleje pr. dag excl. moms (ikke sociale foreninger)
Undervisningslokalet, 1. sal: 1000 kr.
Mødelokale ved køkken, stueetage: 600 kr.
Lille mødelokale (samtalerummet), stueetage: 400 kr.