FrivilligBørs Aalborg 2019

72

Torsdag d. 11. april afvikles der for anden gang Frivilligbørs i Aalborg. Frivilligbørs Aalborg 2019 finder sted i Europahallen, Aalborg Kongres og Kultur Center med start kl. 16.30. Frivilligbørsen afsluttes med en festmiddag for deltagerne. Det er gratis at deltage. Frivilligbørsen har et begrænset antal pladser.

En Frivilligbørs er en møde- og markedsplads, hvor lokale foreninger, virksomheder og offentlige organisationer, kan samarbejde og udveksle varer, ideer, viden, kompetencer o.l. – alt uden betaling.

Der findes mange uudnyttede ressourcer, og mange forskellige aktører i såvel virksomheder, som foreninger og kommunale institutioner, som på en Frivilligbørs finder sammen om konkrete og givtige aftaler på tværs af sektorer. Det særlige ved en Frivilligbørs er, at alle deltagere skal tilbyde noget og efterspørge noget – uden beregning. Her matches bl.a. viden, varer, lokaler og kompetencer mellem lokale aktører. Nye ideer og samarbejder opstår således helt uden penge mellem deltagerne, på baggrund af det, som allerede findes.

Nærmere info om og tilmelding til FrivilligBørs Aalborg 2019 følger snarest. Men reservér allerede nu datoen d. 11. april 2019.

Bliv en del af FrivilligBørs Aalborg – sammen kan vi alt!