FrivilligBørs Aalborg d. 11. april 2019

1896

Torsdag d. 11. april afvikles der for anden gang Frivilligbørs i Aalborg. Frivilligbørs Aalborg 2019 finder sted i Europahallen, Aalborg Kongres og Kultur Center med start kl. 16.00. Frivilligbørsen afsluttes med en festmiddag for deltagerne i Papegøjehaven. Det er gratis at deltage. Frivilligbørsen har et begrænset antal pladser. Se mere og tilmeld dig her

Frivilligbørsen er et netværksarrangement, hvor alle deltagere har noget, de tilbyder, og noget de efterspørger. Børsen giver mulighed for at opdage nye, spændende samarbejdsrelationer, samt at få en udbytterig eftermiddag i godt selskab.

Frivilligbørsen er arrangeret med fokus på social bæredygtighed, samskabelse og vidensdeling og med et ønske om, at skabe et større ressource-netværk på tværs af virksomheder, kommune og frivillige foreninger, fordi det åbner for nye partnerskaber og samarbejder, som er med til at skabe et bedre lokalsamfund for os alle.

En Frivilligbørs er muligheden for at åbne nye døre, opdage nye samarbejdspartnere og få indsigt, hvor det giver mening for dig.

Bliv en del af Friviligbørs Aalborg – sammen kan vi alt!

Læs meget mere om FrivilligBørs Aalborg 2019 og tilmeld dig her