Frivilligt arbejde i Aalborg

Søger du frivilligt arbejde i Aalborg? Lektiehjælper på sprogcentret, en ugentlig aften i en rådgivning eller måske besøgsven et par timer om ugen. Har du lyst til at hjælpe socialt udsatte grupper i Aalborg – fx ensomme, børn og unge, ældre, misbrugere, flygtninge, psykisk syge, voldsramte kvinder og handicappede?

Vi hjælper dig på vej

De Frivilliges Hus kender de lokale foreninger, organisationer, projekter og aktiviteter, der bruger frivillige, og vi hjælper dig med at finde et frivilligt arbejde, der matcher dine interesser og kompetencer. De Frivilliges Hus afholder gratis inspirationskurser/infoaftener for nye frivillige ca. 6 gange om året. Datoer for inspirationsaftnerne meldes løbende ud på hjemmesiden og i nyhedsbladet.

Frivilligt arbejde inddelt efter område

I De Frivilliges Hus inddeler vi det frivillige område i 9 kategorier. Når du trykker på en af kategorierne, vil du få en oversigt over de steder, der bruger frivillige. Du kan vælge selv at kontakte det sted, som du kunne tænke dig, at begynde som frivillig, eller du kan kontakte os for at få hjælp.

Gå til Frivilligjob.dk

Frivilligjob.dk – stedet hvor foreninger og frivillige mødes

Frivilligjob.dk er en jobportal for frivilligt arbejde i bred forstand (social, kultur, sport). Her kan foreninger søge frivillige, og mennesker kan finde et frivilligt arbejde. Klik ind på Frivilligjob.dk, søg blandt de mange muligheder og find netop det frivilligjob, der interesserer dig mest. Nedenfor er et feed med de aktuelle frivilligjobs i Aalborg og omegn. Tjek dem ud og se endnu flere muligheder på frivilligjob.dk.