frivilligjobs test

Projektleder i en Læringscafé i Esbjerg - Vil du være med?

Oprettet: 08 Oct 2018 06:10:00 +0100

Kontakt: Louise Christiansen - 23109949 - https://frivilligjob.dk/apply/94081

Nogle børn kan nyde godt af at få støtte til lektierne, mens andre mangler et klap på skulderen. Derfor driver Red Barnet Ungdom Læringscaféer i hele Danmark, og vi står netop nu og mangler engagerede projektledere til vores Læringscaféer på Præstegårdskolen Urban og Kvaglundskolen. Du kommer til at indgå i et sprudlende team af unge frivillige, hvor I hjælper børnene med at genvinde lysten til læring og troen på deres egne evner gennem sjove og lærerige aktiviteter. 

Sammen med en anden frivillig projektleder er du ansvarlig for at organisere og lede en læringscafé. Du skal bl.a. afholde planlægningsmøder med frivilliggruppen, tilrettelægge sjove og lærerige aktiviteter sammen med de øvrige frivillige og fungere som kontaktperson mellem frivillige og vores sekretariat. 

Derudover har du i samarbejde med en anden projektleder ansvar for at udarbejde vagtplanen, indsamle børneattester fra frivillige samt motivere og lede dine medfrivillige. 

Du skal blot være mellem 15-30 år, for at blive frivillig projektleder hos os.  

Vi tilbyder dig: 

  • Erfaring i projektstyring og -ledelse og muligheden for at få et fedt stykke frivilligt arbejde på CV´et 
  • Udvikling af dine formidlingsmæssige og pædagogiske kompetencer 
  • Netværk og venskaber med andre engagerede frivillige 
  • Gratis kurser for at udvikle det frivillige arbejde  

Lyder det som noget for dig, så kontakt os nu! 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

>> Red Barnet Ungdom << er en projektbaseret selvstændig ungdomsorganisation med ca. 4000 medlemmer. Sammen kæmper vi for børn og unges rettigheder med udgangspunkt i FN's børnekonvention. Læs mere på www.redbarnetungdom.dk