Skal jeres forening være med, når vi maler Gammeltorv i frivillighedens farver og viser byens besøgende, hvor skønt det frivillige sociale foreningsliv er?

Tilmeld jeres forening til Frivilligmarked – en årlig festdag med markedsstemning og fællesskab på tværs af de frivillige sociale foreninger i Aalborg og omegn.

Lørdag den 1. juni
På Gammeltorv i Aalborg

Tilmeld jeres forening

Tid og sted
Frivilligmarked foregår lørdag den 1. juni på Gammeltorv i Aalborg, hvor der er opstillet telte til foreningsstande og borde og bænke på pladsen.

Markedet er åbent for besøgende klokken 11.00-15.00.

For foreninger foregår det fra 9:45 til cirka 15:15, så der er tid til morgenmad, opstilling og nedtagning. Hvis man ikke ønsker at deltage i morgenmad, kan man komme senere. Bemærk, det er forventet, at standen er klar og bemandet fra 11:00 til 15:00.

Om Frivilligmarked
Frivilligmarked er jeres mulighed for at

  • Netværke med andre foreninger
  • Synliggøre jeres aktiviteter over for de besøgende
  • Møde nye deltagere
  • Fejre frivilligheden med jeres frivillige

Til Frivilligmarked får I jeres egen stand, hvor I kan udstille jeres aktiviteter og arbejde, arrangere en aktivitet for de besøgende og servere en lækker kage, der kan lokke besøgende til standen og imponere i kagekonkurrencen.

De Frivilliges Hus står for alt det praktiske og arrangerer blandt andet kagekonkurrence, quiz, morgenmad, uddeling af kaffe/kage billetter, gratis the, kaffe og saftevand til besøgende og mulighed for at foreningerne kan købe lækker frokost til sine frivillige.

Om tilmelding
I år er der plads til 36 foreninger. Tilmeldingen er først til mølle og foregår på NemTilmeld.

Sørg for at afsætte tid og mandskab, når I tilmelder jer, til at forberede jeres stand, sørge for en kage til kagekonkurrencen og stå ved standen på dagen.

I første omgang tilmelder I jeres forening, så I får en stand. Senere sender vi tilmeldingen til morgenmad og tilkøb af frokost for jeres frivillige.

Tilmeldingsfrist er den 15. maj.

Om standen
Hver forening får en stand i et telt som er 1,5 meter bred og 3 meter dyb. I år har I mulighed for at vælge mellem 2 forskellige borde til jeres stand:

  • Bord A – aflangt almindeligt bord (76 cm bredt, 150 cm langt)
  • Bord B – rundt højt bord (81 cm i diameter, 110 cm højt)

Udover et bord til standen får I også 1 stol, så I har mulighed for at sidde ned i stille perioder. Medbring selv ekstra stole, hvis I har brug for flere.

I må indrette og udsmykke standen, som I ønsker, så længe det ikke forstyrrer nabostandene.

Brug gerne pladsen foran teltet, hvis vejret gør det muligt – arrangér en aktivitet eller træk jeres bord ud. Det gør det mere tilgængeligt og imødekommende at besøge jeres stand.

BEMÆRK: I må IKKE sælge noget i jeres stand.

Aktiviteter
Aktiviteter ved standen eller små begivenheder i løbet af dagen er meget velkomne. Så kan vi sammen skabe liv på markedet, tiltrække besøgende og få dem til at blive lidt længere.

En aktivitet er også en mulighed for at synliggøre jeres arbejde på en anderledes og mere underholdende måde. Husk at tænke over, om jeres aktivitet forstyrrer for meget i forhold til nabostandene.

Det kan være aktiviteter såsom små konkurrencer, tegning, test din viden, andedam, krea-workshop eller måske sportsinspireret. Giv os gerne besked om, hvad I vil lave, så vi kan bruge det til markedsføringen af Frivilligmarked.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål til Frivilligmarked eller mangler inspiration til en aktivitet, så kan vi sammen brainstorme over en ide.

Tilmeld jeres forening