GAME Aalborg

2812

GAME er en non-profit gadeidrætsorganisation, der arbejder for at skabe varige sociale forandringer gennem unge-ledet gadeidræt. GAME arrangerer aktiviteter, træninger og turneringer inden for streetsport. Alle GAME aktiviteter og faciliteter har til formål at sænke tærsklen og inkludere flere i gadeidrættens positive sociale fællesskaber.

I Aalborg har GAME flere etablerede programmer, hvor du kan være frivillig.

 

GAME zonen

GAME zoner ligger ude i boligområder, hvor det er nemt for børn og unge at være med til aktiviteter. Det er frivillige Playmakere, der arrangerer ugentlige træninger. I Aalborg er GAME zonen ved Grønlands Torv. Der afvikles ugentlige træninger i streetdance og gadefodbold.

 

GAME Streetmekka Aalborg

På Kridtsløjfen 10, 9000 Aalborg har GAME et råt og asfalteret gadeidræts- og kulturhus, hvor byens børn og unge kan komme og dyrke alt ved streetkulturen. I GAME Streetmekka Aalborg står frivillige for ugentlige åbne træninger, hvor brugere af huset kan deltage, når de har betalt entré. Der er ingen tilmelding, og det er uforpligtende for brugerne at deltage.

Derudover holder vi events flere gange om året, hvor vi har husfrivillige til at hjælpe med aktiviteter og praktiske opgaver. Man kan derfor også være frivillig uden at være instruktør.

Følg med på GAME Streetmekka Aalborgs Facebookside.

 

Fællesskab På Asfalten

GAME søger frivillige til projektet Fællesskab På Asfalten, som er et skræddersyet forløb i parkour til børn med psykosociale udfordringer. Som frivillig behøver man ikke have kendskab til parkour. Projektet afvikles i GAME Streetmekka Aalborg mandage og torsdag.

 

Er du interesseret i at høre mere eller være frivillig ved GAME i Aalborg, kan du kontakte os på aalborg@game.ngo