Gør Aalborg til en bedre by – workshop d. 29. februar

1147

Går du med en god idé? Vil du være med til at udvikle nye initiativer i Aalborg? Så deltag i workshoppen “Gør Aalborg til en bedre by” lørdag d. 29. februar 2020 kl. 9.00-15.00 på Trekanten bibliotek og kulturhus, Salen, Sebbersundvej 2, 9220 Aalborg Øst. Se mere og tilmeld dig her

På workshoppen samler vi borgere og organisationer, der gerne vil hjælpe med at udvikle Aalborg. Målet er at lave forskellige arbejdsgrupper på tværs af baggrund og kompetencer, der skal komme med forslag til at starte og gennemføre nye projekter , som kan gøre en positiv og vedvarende forskel i Aalborg. Det er en workshop, hvor du kommer til at være i dialog med de andre deltagere, så du skal deltage aktivt. Få et nyt perspektiv på din by og dens udfordringer og potentialer.

Dagen bliver faciliteret, og der vil være perioder med fart på, og perioder med tid til eftertanke. Vi bruger FN´s 17 verdensmål som udgangspunkt for faciliteringen og rammesætningen af løsningerne. Du vil få redskaber til at arbejde med problemløsning, planlægning, eksekvering og evaluering. Der er mad og drikke undervejs, og det er gratis at deltage.

Dagen arrangeres og faciliteres af JCI og De Frivilliges Hus i fællesskab, og Trekanten stiller faciliteter til rådighed. De Frivilliges Hus har evt. mulighed for at understøtte nogle af projekterne efterfølgende.