Forside Nyheder Inspirationsaften for nye unge frivillige d. 27. september

Inspirationsaften for nye unge frivillige d. 27. september

Tirsdag den 27. september 2022 kl. 17.00-20.00 byder De Frivilliges Hus igen inden for til et af de populære inspirationskurser, som denne gang er målrettet nye unge frivillige ml. 15-35 år.

I forbindelse med mødet vil der være mulighed for at møde sociale ungdomsforeninger og frivillige ildsjæle fra Aalborg, der vil fortælle mere om deres foreningsarbejde.

En aften med oplæg, dialog og konkrete idéer til hvordan og hvor, du kan blive en del af det frivillige sociale arbejde og forskellige sociale fællesskaber i Aalborg og omegn. Tag med og hør om de mange muligheder for at lave frivilligt socialt arbejde i hele Aalborg kommune.

Det er gratis at deltage og vi serverer pizza til aftensmad.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Deltag og hør mere om, hvordan du kan få et frivilligjob, der passer til dine ønsker, din kalender og dit liv. Vi hjælper dig med at finde et frivilligjob, der matcher dine interesser og kompetencer. Det kan være alt fra at være lektiehjælper eller besøgsven til at arbejde med ensomme og psykisk sårbare unge, at arbejde i en rådgivning eller genbrugsbutik eller på væresteder eller hjælpe foreninger med pr, it, eller bestyrelsesarbejde.

Der er brug for dig – bliv frivillig og gør noget godt for andre!

Exit mobile version