Inspirationsaften for unge d. 19. november

251

Tirsdag d. 19. november 2019 kl. 17.15-20.00 er der inspirationsaften for unge i De Frivilliges Hus, Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg. Se invitation her

 

Knapt 4 ud af 10 (37%) unge i alderen 16-29 år deltager i frivilligt arbejde og knapt hver tredje er frivillig i flere sammenhænge. Det viser CFSA´s Frivilligrapport 2016-2018.

Går du med en ildsjæl i maven, og har du lyst til at blive frivillig? Så kom med til vores inspirationsaften i De Frivilliges Hus, hvor vi vil introducere dig til den frivillige verden.

Du vil komme til at møde 2 spændende organisationer – Ventilen & GAME Streetmekka Aalborg –  der vil fortælle om, hvorfor det er så fedt at være ung frivillig hos dem. Du vil komme hjem med en masse inspiration og viden om den frivillige verden i Aalborg og være klædt på til at finde netop det frivillige job, der passer til dig.

 

Det er gratis at deltage. Der vil blive serveret pizza til de sultne maver og derfor har vi brug for din tilmelding til arrangementet. Se mere og tilmeld dig senest d. 13. november.

Find mere info på Facebook ved at søge på begivenheden “Inspirationsaften i De Frivilliges Hus”.

Vi glæder os til at se dig 🙂