Hjælp til at finde frivillige

2340

Mangler I frivillige? – Vi skriver jobopslag for jer!

MANGLER I FRIVILLIGE? – VI SKRIVER JOBOPSLAG FOR JER
Mangler I også frivillige – og har I heller ikke tid til at prioritere den ekstra rekrutteringsindsats lige nu?

Der mangler frivillige i hele Danmark, og derfor har vi besluttet at igangsætte en fremskudt indsats for at hjælpe de frivillige sociale foreninger med at rekruttere frivillige.

Vi har ikke de frivillige på hylderne her i De Frivilliges Hus, men vi har til gengæld erfarne medarbejdere, der stiller sig til rådighed for de foreninger, der ønsker et par ekstra hænder til at få skrevet gode opslag til frivilligjob.dk og hjælp til at få opslaget ud de rigtige steder.

Ring, skriv eller kig forbi!
+45 98 11 13 44
frivillighuset@frivillighuset.dk
Hadsundvej 35, 9000 Aalborg

BEHOVET ER STORT, MEN DE FRIVILLIGE MANGLER

Fremskudt indsats skal hjælpe de frivillige sociale foreninger med at finde nye frivillige
I sommers var det festivalerne, der manglede frivillige – og flere festivaler kom med bekymrede opråb. Men hos de sociale foreninger, hvor man har aktiviteter hele året, er manglen på frivillige hænder stadig en udfordring. Faktisk i så høj grad, at man i mange foreninger må overveje, om man kan fortsætte med at drive de tilbud og aktiviteter, som man er sat i verden for.

56,6 % oplever, at det er udfordrende at få flere frivillige med
En ny undersøgelse af frivilliges tilfredshed, motivation og trivsel af Ingerfair bekræfter, at den mest udbredte udfordring lige nu er at få flere frivillige med. Grundet den væsentlige udfordring har vi i De Frivilliges Hus igangsat en særlig fremskudt indsats, for at hjælpe foreningerne med at rekruttere flere frivillige. Blandt andet hjælper vi foreningerne med at skrive opslag på portalen frivilligjob.dk – en jobportal med aktuelle frivilligjobs.

Vi ved at frivilligjob.dk bliver brugt af mange, og derfor er en god rekrutteringskanal. Men mange foreninger hænger i med neglene lige nu, så derfor kan arbejdet med at rekruttere nye frivillige virke uoverskueligt. Vi forsøger derfor at gøre, hvad vi kan for at understøtte foreningerne – om det så er ved at skrive et jobopslag, hjælpe med at lave en video eller noget helt tredje”, fortæller Nini Jolander, leder af De Frivilliges Hus.

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i jeres forening, så kan I kontakte os på +45 98 11 13 44 eller frivillighuset@frivillighuset.dk.