Juleaften for hjemløse, ensomme og familier i Aalborg

3201

Aalborg Kommune inviterer til spisning juleaften den 24. december for voksne. Det er gratis at deltage, og alle voksne, der har ophold i Aalborg Kommune, er meget velkommen. Det foregår i Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg. Dørene åbnes kl. 14.30, og der serveres en varm julemiddag fra kl. 15.30. Der kan hentes gratis adgangskort til arrangementet i Vejgaardhallen på et af Familie- og Beskæftigelsesforvaltningens kontorer fra den 3.-13. december.

Kirkens Korshær holder også juleaften for hjemløse og ensomme i Aalborg. Kirkens Korshærs arrangement er fra kl. 18.00-22.00 i Ansgar Kirken, Vesterbro 1A, 9000 Aalborg. Dørene åbnes her kl. 18.00, og fra kl. 19.00 er der julegudstjeneste med efterfølgende hygge omkring juletræet, kaffe og julelege i salen under Ansgar Kirken. Alle er velkommen.

Den sociale café Hjerterummet, holder også åbent juleaften for hjemløse og ensomme i Aalborg. Hjerterummet er et værested for mennesker med psykiske, sociale, alkohol- eller sundhedsmæssige problemer. Hjerterummet drives af Blå Kors Danmark med støtte fra Aalborg kommune.

SIND-klubben Aalborg har også medlemsåbent juleaften d. 24.12 for tilmeldte.

Hvis du gerne vil være frivillig juleaften i Aalborg, så læs mere her