Fællesskabets Butik, Kirkens Korshær, Søndergade, Aalborg

968

 

Fællesskabets Butik, Kirkens Korshær, Søndergade, Aalborg

Hos Fællesskabets Butik på Søndergade 14 i Aalborg søger vi frivillige kollegaer, som har lyst til at blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi igennem arbejdet i butikken med deltagerne og salget af Fællesskabets produkter gør en direkte forskel for hjemløse og udsatte mennesker i Aalborg. Erfaring med butiksarbejde er ikke et must, men vi forventer, at du har lyst til at bidrage til, at vores butik er et dejligt sted at komme, for både frivillige, deltagere og kunder – nærvær, omsorg og respekt er kernen for os.

I Fællesskabets Butik i Søndergade kan du gøre et meningsgivende køb og samtidig møde kvinderne fra familiearbejdet, brugerne fra varmestuen og de unge fra Inspiratoriet, når de er med til at drive butikken sammen med frivillige og pædagogiske medarbejdere. I butikken kan du købe upcyclede kvalitetsprodukter, egne kreationer og særligt udvalgt recycling, der er kreeeret og udvalgt af Kirkens Korshærs Fællesskabet. Al overskud går direkte til det sociale arbejde i Kirkens Korshær Aalborg.

Åbningstider: tirsdag-torsdag kl. 12.00-17.00 (men vi søger også frivillige til fredag og lørdag, med ønsket om, at have åbent flere dage).

Søndergade 14, 9000 Aalborg
faellesskabet@kirkenskorshaer.dk
9812 9454
www.instagram.com/faellesskabetkk/