Kursus i kreativ ideudvikling og grafisk facilitering d. 23. november

767

Få ny inspiration til dit foreningsarbejde. Lørdag d. 23. november 2019 kl. 9.30-15.30 afholdes et spændende kursus i kreativ ideudvikling og grafisk facilitering i De Frivilliges Hus, Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg. Se invitation her

 

Står I over for en udfordring, som I savner input og ideer til at løse? Mangler I f.eks. sammenhæng mellem foreningens målgrupper og jeres aktiviteter? Har I brug for ideer, der motiverer de frivilliges engagement? Leder I efter inspiration til et nyt udviklingsprojekt? Eller har I brug for ideer, der kan sparke liv i jeres rekrutteringsindsats?

Så får I med dette kursus en rygsæk proppet med værktøjer, metoder, øvelser og nye kreative ideer, I kan bruge til at løse netop jeres udfordring. Kurset er tilrettelagt som et udviklingslaboratorium, hvor deltagerne arbejder med egne udfordringer og problemstillinger. Det kan være alt lige fra udvikling af nye aktiviteter til ny-tænkning af bestyrelsesarbejdet. Undervejs arrangerer underviserne miniværksteder om grafisk facilitering, kommunikation og markedsføring.

 

Der er plads til max. 20 deltagere og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Send en mail til: katja@frivillighuset.dk eller ring på tlf. 9811 1344 / 4115 4119. Sidste frist for tilmelding er d. 10. november. Det er gratis at deltage. Morgenkaffe og brød fra kl. 9.00.