Kvisten

3904

Kvisten er et center for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb, og deres pårørende.  Kvisten tilbyder individuelle samtaleforløb, parterapi, gruppeterapi samt foredrag og undervisning.

Alle kan henvende sig:

  • kvinder og mænd, der har været udsat for seksuelle overgreb eller har en følelse af, at deres grænser er blevet overskredet på en seksuel måde
  • pårørende til seksuelt misbrugte
  • andre, der er interesserede i information, foredrag eller lignende

Læs mere og find kontaktoplysninger på kvistene.dk

Telefon til Aalborg afdeling tlf. 88 44 81 41

Telefonrådgivning tirsdage fra kl. 17-20

Mænd: + 45 61 33 44 00

Kvinder: + 45 61 33 10 30

Om det  frivillig arbejde hos kvisten, skriver foreningen på deres hjemmeside:

Alle på Kvisten arbejder frivilligt. Vi har ikke selv været udsat for seksuelle overgreb, men vi har gennem vores arbejde på Kvisten (og vore brugeres tillid og historier) lært en masse om seksuelle overgreb.

Som rådgiver på Kvisten har man minimum et års praktisk samtaleerfaring og et års erfaring fra arbejdet på Kvisten. De fleste af os er i gang med og ved at afslutte fagligt relevante uddannelser som fx terapeut eller psykolog.

Vi har kontakt til kropsterapeuter, jurister, psykologer, psykiatere, socialrådgivere og mange andre, som kan hjælpe os, og som vi kan henvise til hvis det bliver nødvendigt. Derudover modtager vi alle supervision af en uddannet psykolog og deltager løbende i kurser og undervisning, for hele tiden at blive bedre til vores arbejde.