Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS)

1586

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS) er den eneste forening i Danmark, der både arbejder for de mange mennesker med en spiseforstyrrelse eller selvskade og for pårørende og andet netværk. Foreningen er landsdækkende med lokalafdelinger i København, Næstved, Odense, Sønderborg, Aarhus og Aalborg.

LMS gennemfører årligt mere end 4.500 rådgivende og støttende samtaler og aktiviteter. LMS uddanner og vejleder desuden fagpersoner, politikere og andre interesserede til at håndtere problematikkerne omkring spiseforstyrrelser og selvskade. Ligesom foreningen afholder foredrag, workshops og andre aktiviteter i hele landet med deltagelse af flere tusinde mennesker hvert år. Over 300 frivillige medarbejdere bidrager til at udføre det vigtige arbejde i LMS.

 

LMS lokalafdeling Aalborg holder til i lokaler på adressen Kattesundet 24, 1.th., Aalborg. Åbningstiderne er tirsdag og torsdag kl. 17-20. Ring og bestil tid på tlf. 70101818.

Der tilbydes anonyme rådgivningssamtaler for berørte og pårørende. Telefonrådgivningen er åben mandag-torsdag kl. 16-19 på tlf. 70101818.

Læs mere på http://hjælp.lmsos.dk/aktiviteter-i-aalborg/