Lise Duun udstiller oliemalerier i frivillighuset i april

1300

I De Frivilliges Hus på Mølholmsvej kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. I april måned er det kunstneren Lise Duun, der udstiller oliemalerier i frivillighuset. Gratis entré. Alle er velkommen til udstillingen.

Lise Duun er født i 1966 i Aalborg og begyndte at male i 1984. Malerierne males med oliemaling og maleteknikken udføres med skumgummi, spartel, pensel og hånden. Naturen er inspirationskilden, og tankerne og dagens lys skaber stemningen for det enkelte maleri.

De tematiske grundsten i oliemalerier er lagt med inspiration fra atmosfærisk synthesizer musik som Kitaro og Jean-Michel Jarre. Motiverne er ikke planlagt forud og kommer naturligt nok til at bære præg af et til tider ikke jordnært univers. Det er mystiske billeder med forenklede former og dybe blide farver.

Publikum inviteres på en forunderlig rejse ud i verdensrummets uendelighed, hvor planeternes golde ørkenstrækninger og afrundede klippeformationer sætter stjernetåger og disede måner i et eventyrligt perspektiv. Oliemalerier med naturen og drømme som inspiration. Lad din egen fantasi rejse med……

Se mere her: http://www.galleriduun.dk

Billede: Regnbuebjerget