March Mod Ensomhed kommer til Aalborg d. 20.-21. september

701

Kom og vær med, når March Mod Ensomhed går gennem Aalborg!

March Mod Ensomhed afvikles i år for sjette gang. Hvert år fra uge 32 til uge 41 udfører ildsjælen Patrick Cakirli, March Mod Ensomhed, hvor han vandrer fra Nexø på Bornholm til Esbjerg.

March Mod Ensomhed starter på Bornholm d. 7. august, og lægger vejen forbi Aalborg d. 20.-21. september 2023, hvor der bl.a. er arrangeret fællesspisning i De Frivilliges Hus.

Konceptet for March Mod Ensomhed er, at Patrick kun må gå, når han har følgeskab. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Det er gratis at deltage i marchen, og du bestemmer selv, hvor langt du vil gå med.

March Mod Ensomhed støtter i 2023 Livslinien, som forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat- og mailrådgivning.

Se hele ruten og etapeoversigten her.

Læs mere om March Mod Ensomhed her

 

Den 20. september er der march og fællesspisning i Aalborg:

De Frivilliges Hus og Aalborg Kommune inviterer til fællesspisning i forbindelse med March mod Ensomhed og Patrick Cakirlis vandring gennem Aalborg.

Patrick går fra Støvring, Hobrovej 110 kl. 8 om morgenen. I løbet af eftermiddagen forventer Patrick at være i Aalborg. Om aftenen er der fællesspisning i De Frivilliges Hus, Hadsundvej 35, 9000 Aalborg for alle der har lyst til at være med. Det koster 30 kr. at deltage i fællesspisningen, som doneres direkte til en lokal relevant organisation. Maden laves af Kaffé Fair. I forbindelse med fællesspisningen holder Patrick et oplæg om baggrunden for marchen.

Tag med til fællesspisning d. 20. september kl. 17.30-20.30 og mød Patrick. Der vil også være mulighed for at høre om lokale foreninger og grupper, der arbejder med at skabe meningsfulde fællesskaber for at forebygge ensomhed.

Læs mere og tilmeld dig fællesspisning.

Den 21. september er der fælles morgenbrød og march i Aalborg:

Der er gratis morgenbrød og kaffe kl. 7.30 for alle fremmødte udenfor Aalborg Rådhus på Gammeltorv. Derefter går Patrick, og alle dem der har lyst til at følges med ham på en del af ruten videre fra Aalborg mod Flauenskjold.