Margrethe Christensen udstiller malerier i De Frivilliges Hus

1338

Kunstneren Margrethe Christensen udstiller lige nu olie på lærred i De Frivilliges Hus. Der er fernisering torsdag d. 8. november 2018 kl. 14.00-15.30 i frivillighuset. Kom forbi til en snack og et glas vin og se Margrethes frodige kvindekroppe, der fanger øjet med et dynamisk spil mellem farver, linjer og flader. Margrethe redefinerer med sine billeder skønhedsidealerne, og inviterer os indenfor i et fantastisk univers af frodige feminine former og farver. Udstillingen kan ses i De Frivilliges Hus i hele november og frem til d. 11. december i husets åbningstid. Se mere om Margrethe Christensen og hendes kunst her

 

Det sete afhænger af øjet der ser!

“Det er altid kvinder, jeg maler. Oftest kraftige kvinder, som også fylder ud over lærredet. Jeg er fascineret af at male skikkelser, der udtrykker kropssprog, sjæl og stemning. Nogle gange meget fremtrædende, andre gange mere diffust. Gennem mine frodige kvindefigurer, forsøger jeg at bryde normen for skønhed og perfektionisme. Jeg føler mig ofte tiltrukket af det, som i andres øjne ikke er billedskønt og fuldendt – og hvem afgør, hvad der er perfekt?”

 

Om Margrethe Christensen

Margrethe Christensen er optaget i Kunstnersammenslutningen LIV og er medlem af kunstgruppen Pii. Hun har har deltaget i flere censurerede udstillinger, og blev tildelt Form-Art prisen Hamborg i 2007.

Kontakt Margrethe Christensen på tlf. 6127 9647 eller mail: margrethe_christensen@hotmail.com