Minigolfbane åbner med uddeling af Børne- & Ungdomspris

1402

På lørdag, 4. maj kl. 10, åbner sæsonen for minigolfbanen på Skydebanevej 5 i Aalborg Vestby. Rikke Nielsen, initiativtager til Lykkeliga, vil slå årets første slag på banen, og derefter uddeles Børne- & Ungdomsprisen 2019 på 25.000 kr. til et lokalt formål, der gør en betydelig indsats for børn og unge. Kom og vær med til en festlig åbning lørdag d. 4. maj kl. 10!

 

Minigolf hjælper udsatte børn

Minigolfbanen drives og passes af frivillige medlemmer af Y´s Mens Club Aalborghus, og overskuddet fra driften anvendes ubeskåret til velgørende formål. Udover Børne- & Ungdomsprisen har klubben det sidste år kunnet uddele over 400.000 kr. til formål, der støtter arbejde blandt trængende børn og unge i ind- og udland.

Lokalt støttes ungdomsarbejde og initiativer til børns og unges trivsel. Børns ophold på julemærkehjemmet i Hobro støttes også. I udlandet er Y´s Mens Club Aalborghus fast sponsor for en skole i Bangladesh. På samme måde støttes undervisning af børn og unge fordrevet af krigen i Syrien. I Afrika støttes en skole i Centralafrika og et projekt med “mikrolån” i Mali.

Læs mere her