Niris forening for homo-biseksuelle og transkønnede i Aalborg

4283

Hvad Betyder Niris?

Niris er sammensat af et N, som står for nordlig og iris, som er det latinske ord for regnbue. Iris er som bekendt også en del af øjet og vi har valgt øjet som logo, da det for os symboliserer fokus og åbenhed.

Formål og vision

Vi er en ny forening, drevet af frivillige, for homo- biseksuelle og transkønnede i Aalborg og omegn. Grunden til at vi valgte at starte denne forening var at vi syntes der mangler et tilbud her i området, som passer til vores behov og ønsker. Vi vil have en forening, hvor der er plads til alle seksuelle minoriteter, så længe dansk lovgivning overholdes.

Kort sagt synes vi, der er behov for oplysning. Både for os som befinder os i LGBT miljøet, dem som gerne vil være en del af det og dem som gerne vil vide mere om os. Vi er en ambitiøs forening og vores mål er at lave en bar for LGBT-personer i Aalborg, der er startet ved hjælp af sponsorer og bliver drevet på frivilligt basis. Hermed vil vi skabe et frirum, hvor man altid kan gå hen og være den man er!

Niris er en facebook gruppe og en frivillige organisation, der ikke har professionelle ansat – men de rådgiver gerne mennesker til menneske, som arrangere aktiviteter.

Ugentlige Sammenkomster

Vi mødes på Hovedbiblioteket – lokale 4, hver torsdag klokken 19 (med mindre andet oplyses).
I kan følge os på Facebook hvor de seneste oplysninger og nyheder skrives.
Kom og mød os over en hyggelig snak og en kop the/kaffe – vi laver forskellige ting til møderne, så du er mere end velkommen!

Man kan ikke ringe til Niris, men Email: kontakt@lgbtnordjylland.dk eller find dem på

Face Book.