Nyt om Socialkompas

110

Har I husket at genaktivere jeres tilbud?

Som noget nyt skal tilbud på Socialkompas genaktiveres hver 6. måned for at sikre, at siden er opdateret, samt at tilbuddene fortsat findes og tager imod deltagere. Når det er ved at være tid, får tilbudsopretteren en påmindelse på mail.

Sådan genaktiveres tilbud

  1. Tryk på knappen ‘Vis dine deaktiverede tilbud’ i påmindelses-mailen fra Socialkompas ELLER besøg aalborg.socialkompas.dk
  2. Login med din bruger
  3. Klik på et tilbud og klik på ‘Rediger tilbud’
  4. Gennemgå tilbuddet – skal noget opdateres, rettes dette
  5. Vælg ‘Ja’ under feltet ‘Skal opslaget vises?’
  6. Tryk ‘Gem’ nederst
  7. Hvis I har flere tilbud, gentages trin 3-6 for hvert tilbud

Hvad sker der, hvis jeg ikke genaktiverer?

Hvis du ikke genaktiverer jeres tilbud, vil tilbuddet blive skjult på Socialkompas og dermed forsvinde på tilbudsoversigten og siden. Du vil til hver en tid kunne logge ind og genaktivere tilbud som beskrevet ovenfor.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til Socialkompas.