Pernille Fullerton udstiller kunst i De Frivilliges Hus

1078

I marts og april kan man opleve multi-kunstneren Pernille Fullertons flotte akrylmalerier, fotografier og keramik ting i De Frivilliges Hus. Kom og se udstillingen – der er gratis entré.

-Jeg bruger både maleriet til at bearbejde følelser, og som intuitivt værktøj til at formidle, hvor jeg står i min livsproces – og jeg bliver ligeledes inspireret af andre kunstneres værker. Jeg har altid været ovre i den naivistiske ende i mine malerier, men er efterhånden også begyndt at gøre mere i abstrakte udfordringer. I dag betegner jeg mig selv som autodidakt multi-kunstner, da mine mange projekter nu også favner keramik, fotografi, billed-redigering, grafisk kunst, up-cycling m.m.

Kontakt Pernille Fullerton på tlf. 2811 6215 eller mail: pernillefullerton@hotmail.com