Politiker i praktik

727

Aalborg Frivilligråd vil gerne invitere Aalborgs byrådspolitikere i praktik som frivillig i uge 17.

Vil jeres forening have en politiker i praktik, så tilmeld jer senest d. 1. april til Elin Dahl Christensen, mail: elin.dahl@christensen.mail.dk 

 

Til frivillige sociale foreninger i Aalborg Kommune

Politiker i praktik er en mulighed for at få kommunalpolitikere i praktik i jeres forening. Praktikopholdet skaber en gensidig forståelse mellem parterne og er en fin mulighed for at synliggøre foreningens arbejde overfor politikerne.

Praktikopholdet giver politikerne en god mulighed for at snuse til flere foreningsaspekter og arbejdsopgaver. Det giver dem samtidig lejlighed til at møde dem, der får gavn af frivilligheden og få et bedre indblik i den frivillige verden og foreningsarbejdets betydning for brugernes livskvalitet. Og I har som forening mulighed for at vise de lokale byrådspolitikere i Aalborg, hvor vigtigt det frivillige arbejde, som I udfører, er.

 

Politiker i praktik – hvordan?

Praktikopholdet skal vise den dagligdag og de udfordringer, som opleves i foreningerne. Foreningerne skal derfor tilstræbe at vise en ”normal” arbejdsdag. Praktikopholdet kan være på nogle få timer eller en hel dag/nat afhængig af jeres aktiviteter. Praktikken skal så vidt muligt afvikles i uge 17 (24.-30. april) og den udformes af foreningen.

 

Sådan kommer I med

  • Foreningen overvejer, hvordan man kunne sammensætte et praktikforløb på én dag.  Dernæst sender I en kort tekst til Aalborg Frivilligråd, som beskriver jeres forening og det praktikforløb, I gerne vil tilbyde (tid, sted, aktiviteter, kontaktperson).
  • Aalborg Frivilligråd matcher politikere og foreninger og udveksler kontaktinformation mellem parterne.

 

For yderligere oplysninger om Politiker i praktik samt tilmelding

 

AF logo