De Frivilliges Hus fejrer 25 års jubilæum – promenadekoncert for frivillige d. 31. august

1697

Kom og vær med, når vi med pomp og pragt hylder frivilligheden i Aalborg og samtidig fejrer De Frivilliges Hus 25 års jubilæum. Det sker med en spektakulær promenadekoncert med Aalborg Symfoniorkester fredag d. 31. august 2018 kl. 19.30 i Musikkens Hus. Frivillige og kommende frivillige kan hente en gratis billet fra d. 12. juni 2018.  Der er 1300 pladser til koncerten i Musikkens Hus, og det er først-til-mølle-princippet!

Se invitation her

 

Gratis billetter

Alle frivillige i det sociale arbejde kan hente en gratis billet til promenadekoncerten til sig selv. Men koncerten er også en anledning til at invitere nye frivillige med. De mange frivillige ildsjæle i Aalborg, kan udover en billet til sig selv, få yderligere en gratis billet til en anden, som de synes også skal være frivillig i en forening, der gør godt for andre.

De gratis billetter kan afhentes i De Frivilliges Hus på Mølholmsvej eller i billetkontoret i Musikkens Hus fra tirsdag d. 12. juni 2018. Øvrige afhentningssteder er bibliotekerne i Hals, Nibe, Storvorde og Vodskov.

Der er personlig afhentning. Du skal være hurtig – der er to gratis billetter pr. person og det er først-til-mølle-princippet!

 

Vi fejrer De Frivilliges Hus 25 års jubilæum med promenadekoncert

Der er gået 25 år siden De Frivilliges Hus blev etableret i Aalborg, og vi vil gerne markere jubilæet med en fejring af alle jer frivillige, for den helt uvurderlige indsats, I gør overfor udsatte borgere og for sammenhængskraften og fællesskabet i hele Aalborg kommune, i by og på land.

Vi har fået en helt unik og enestående mulighed for den helt rette fejring. I skal simpelthen til promenadekoncert i Musikkens Hus fredag d. 31. august 2018 kl. 19.30 i Musikkens Hus!

Vi håber vi kommer til at fylde alle 1300 pladser i Musikkens Hus med glade, festligt klædte, flag og vimpel-svingende frivillige og kommende frivillige, som vil gøre alt for at vi får en festlig, farverig og minderig aften sammen. Vi glæder os til at hylde frivilligheden sammen med jer. På gensyn!