Psykiatri fonden

962

OM PSYKIATRIFONDEN

Psykiatrifonden er en humanitær, sygdomsbekæmpende organisation, der arbejder for at fremme psykisk sundhed hos danskerne, så alle får mulighed for at leve et godt liv, uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise.
I Psykiatrifonden arbejder vi målrettet på vores mission: at sikre et godt liv til flere. Vi mener, at det skal være lige så naturligt at tale om eller lide af psykisk sygdom som fysisk sygdom. Og vi mener, at psykisk sundhed skal prioriteres lige så højt som fysisk sundhed.
“Det er vigtigt, at vi som samfund ikke ser psykisk sygdom som noget man er, men – lige som andre sygdomme – noget man har. Psykiatrifondens indsats for et godt liv til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende er bemærkelsesværdig.”
Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, protektor for Psykiatrifonden

Vi støtter og styrker danskere med psykisk sårbarhed og sætter psykisk sundhed på dagsordenen – både hos den enkelte og i samfundet.
Viden og praktisk erfaring er centralt for alt, hvad vi gør, og den tilgang hjælper os med at genkende og løse de hovedproblemer, der påvirker danskernes psykiske sundhed og trivsel.
Vi bruger vores viden og erfaring til at:
Nedbryde fordomme ved at oplyse om psykisk sundhed.
Sætte psykisk sundhed på dagsordenen hos beslutningstagere og dermed sikre forebyggelse, tidlig behandling og bedre vilkår for mennesker med psykisk sygdom.
Rådgive og hjælpe børn og voksne, som har mistrivsel eller psykisk sygdom inde på livet.
Udvikle og teste nye redskaber og lokale løsningsmodeller, der kan forandre hverdagen for mennesker med psykiske problemer.
Rådgive om bedre trivsel og bedre psykisk arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser.

KONTAKT PSYKIATRIFONDEN

Ring 3925 2525 for rådgivning om psykiske problemer

Rådgivningen tilbyder personlig rådgivning og samtale til mennesker med psykisk sygdomme og problemer og deres pårørende.

Adresse

Hejrevej 43 (se på kort)
2400 København NV

Telefon reception: 3929 3909

Rådgivning om psykiske sygdomme: 3925 2525 

Mail: pf@psykiatrifonden.dk

CVR 1917 4883

Presse

Kontakt vores pressechef Sarah Cecilie Boss på 2371 2688 eller scb@psykiatrifonden.dk.