Red Barnet åbner ny butik i Aalborg midtby

2379

Red Barnet er i fuld gang med at åbne nye genbrugsbutikker over hele landet, og Aalborg er et af de sidste nye skud på stammen. Butikken kommer til at ligge i midtbyen og håber på at kunne tiltrække både frivillige og købere i Aalborg.

Anne, som er en af igangsætterne på butikken fortæller,”vi er lige nu i fuld gang med at søge frivillige, ligesom vi så småt er begyndt at indsamle tøj og legetøj. Indtil videre afhenter vi selv tøj m.m. hos giverne, hvorefter alt tøj og legetøj vaskes, stryges m.m., inden det kommer i butikken”  

Hun fortæller bl.a. at butikken sælger brugt kvalitetsbørnetøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år og at butikken udelukkende drives af frivillige – også ledergruppen.

Aalborg Genbrug er en del af  Red Barnets lokalforening i Aalborg og 25 pct. af butikkens overskud går direkte til lokalforeningens gode arbejde for udsatte børn i Aalborg.

Resten af overskuddet går til Red Barnets arbejde nationalt og internationalt, bl.a. i kampen mod mobning, vold og seksuelle overgreb mod børn. Desuden hjælper de naturligvis børn i katastrofeområder,  ligesom sult og fattigdom hos børn altid har været deres mærkesager.

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe Anne og Red Barnet enten som frivillig eller med donation af tøj, så kan de kontaktes på mail her: genbrugaalborg@redbarnet.dk.