Sensommerkunst i De Frivilliges Hus

1773

I De Frivilliges Hus på Mølholmsvej kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. I august og september er det kunstnerne Lone Olesen & Martin Barslev, der udstiller malerier i frivillighuset. Der er fernisering mandag d. 26. august kl. 14 i De Frivilliges Hus. Alle er velkommen til udstillingen og ferniseringen. Gratis entré.

 

Om Lone Olesen:

-Jeg har malet og tegnet siden jeg var barn. I 1999 blev jeg optaget i kunstnergruppen LIV. Jeg har undervist i akvarel/frihåndstegning hos FOF, FO og på Aalborg Sportshøjskole.

-Mine malerier er malet med akrylmaling. Det at arbejde med farver er en spirituel oplevelse for mig. Lyset er vigtigt, når jeg maler og skal bruge farver. Det ydre fysiske lys er en slags genpart af det indre åndelige lys, som gør at farverne opstår og bliver blandet rigtigt. Naturen er min store inspirationskilde.

 

Om Martin Barslev:

-Jeg er født i 1948 i Hvidbjerg, Thy og er uddannet klejnsmed, stålmontør, IT-administrator, arkitekt og designer. Jeg er bosiddende i Aalborg, og har udstillet siden 1982. Jeg beskæftiger mig med: Maleri, portrætter, tegninger, skulptur, grafik, computerart og indendørs design.

-Nogle af min billeder viser Kronprinsesse Mary af Danmark i paradis, beskriver fugle og natur, set ud fra den rene harmoniske natur, som et endeligt paradis. Andre af malerierne handler om kulturbærende situationer, naturens harmoni og biologiske betingelser, menneskets afhængighed af naturen.