AFLYST. Social byvandring i Aalborg vestby d. 2. april

527

OBS: Byvandringen d. 2. april er aflyst grundet covid19 udbrud i Danmark!

Torsdag d. 2. april 2020 kl. 15.00-17.30 er der igen mulighed for at gå med på en social byvandring i Aalborg. Det er Knud og Karin fra De Frivilliges Hus, som er guider på turen. Der vil være besøg/stop hos forskellige foreninger og væresteder i vestbyen.

Turen går bl.a. forbi Krisecenter for kvinder, Café Væxt, Kirkens Korshærs genbrugsbutik, Aalborg Universitetshospital Nord, Headspace Aalborg og Legal Aid.

Mødested er ved Baglandet (et fællesskab for tidligere anbragte), Kong Hans Gade 1, 9000 Aalborg kl. 15.00.

Det er gratis at deltage – ingen tilmelding.

For yderligere info, mail: knud@frivillighuset.dk

 

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring med Knud og Karin.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.