Socialkompas kommer til Aalborg – opret din forening/sociale tilbud

160

Socialkompas kommer til Aalborg

Socialkompas er en nem digital vejviser, der giver ét samlet overblik over åbne og uvisiterede tilbud fra forskellige aktører i både frivilligt og kommunalt regi indenfor social- og sundhedsområdet.

Den lokale vejviser lanceres i Aalborg onsdag d. 15. marts 2023. For at lanceringen bliver så stor en succes, som vi håber, har det stor betydning, at jeres tilbud bliver oprettet på siden. Så kan sidens besøgende fra starten se, at jeres tilbud findes og Socialkompas vil afspejle den brede vifte af tilbud, vi har i Aalborg og omegn.

Vi har brug for jeres hjælp til at lykkedes med at sikre tilgængeligheden af jeres tilbud og gøre det nemt for borgere og pårørende at søge hjælp til deres aktuelle livssituation og finde det helt rette tilbud. Derfor beder vi jer om at oprette jeres tilbud på portalen hurtigst muligt.

Opret en bruger
Gå til www.aalborg.socialkompas.dk og klik på ’+ Opret tilbud’ øverst i højre hjørne. Når du er logget ind på din profil, opretter du et tilbud ved at klikke på ’+ Opret tilbud’ øverst i højre hjørne og udfylder informationer om tilbuddet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte De Frivilliges Hus på +45 98 11 13 44 og frivillighuset@frivillighuset.dk.

Kriterier for tilbud på Socialkompas

  • Formål indenfor social- og sundhedsområdet.
  • Frivillige sociale eller uvisiterede kommunale tilbud
  • Til gavn for mennesker i deres aktuelle livssituation
  • Gratis
  • Faste tilbud, tidsbegrænsede eller længere forløb, fx mødesteder, rådgivning, selvhjælpsgrupper eller ferielejre
  • ikke være enkeltstående events, fx julebanko, foredrag eller fest.


Socialkompas bygger bro mellem borger, civilsamfund og kommunen

Portalen skal være med til at sikre bedre tilgængelighed og større tilgang til sociale tilbud.

Socialkompas er stedet, hvor borgere og pårørende nemt kan søge hjælp til deres aktuelle livssituation og finde det helt rette tilbud, uanset om det er frivilligt eller kommunalt.

Frivillige sociale foreninger kan synliggøre indsatser, henvise brugere til andre tilbud og få indblik i mulige samarbejdspartnere og andre sociale tilbud.

Kommunale frontmedarbejdere og fagprofessionelle kan danne overblik over tilgængelige tilbud og henvise hertil.

Læs mere om Socialkompas her.